Keräilyn maailma

24.–25.4.2021
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#KeräilynMaailma2021

Keräilyn maailma tuo aarteet ulottuvillesi

Tapahtuma siirtyy uuteen ajankohtaan huhtikuulle 2021!

Keräily-messut ja Platta-levytapahtuma muodostavat yhdessä Keräilyn maailman, joka toimii tapaamispaikkana kaikille keräilystä, vanhoista esineistä, postimerkeistä ja levyistä kiinnostuneille.

Varaa osastopaikka ›

Keräilyn maailma siirtyy huhtikuulle 2021

Valtioneuvoston torstaina 12.3. pitämässä tiedotustilaisuudessa annettiin valtakunnallinen ohjeistus, jonka mukaan kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet suositellaan peruttaviksi koronaviruksen takia.

Valtioneuvoston ja THL:n suositus ja linjaus tilaisuuksien perumisesta koskee kaikkia tapahtumia toukokuun loppuun saakka.

Keräilyn maailma -messut siirretään huhtikuulle 2021. Uudeksi ajankohdaksi valikoitui 23.–25.4.2021. Lippukauppa suljetaan toistaiseksi ja se avataan jälleen lähempänä tapahtuma. Tampereen Messut ottaa yhteyttä lipun lunastaneisiin ja lippuhinta palautetaan täysimääräisenä.

Myös Kotimaan Matkailumessut, Piha & Koti ja Suuri Snadi järjestetään Keräilyn maailma -messujen kanssa samanaikaisesti.

Kuvassa vanha vinyylilevysoitin.

Keräilyn maailma

Keräily-messut ja levytapahtuma Platta muodostavat yhdessä Keräilyn maailman, joka toimii tapaamispaikkana kaikille keräilystä, vanhoista esineistä, postimerkeistä ja levyistä kiinnostuneille.

Kuvassa pienoisrautatie.

Suuri Snadi

Keräily- ja pienoismalliharrastajien vuoden isoin tapahtuma Suuri Snadi rantautuu huhtikuussa Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Alan keskuudessa tapahtuma tunnetaan lämminhenkisten ja intohimoisesti harrastuneisuuteen suhtautuvien ihmisten kohtauspaikkana. SuuriSnadi kutsuu pienoismallien, pienoisrautateiden, nukkejen ja nallejen ystävät Tampereelle.

Kuvassa puutarhatyökaluja, kastelukannu ja kukkia.

Piha & Koti

Kuumaa kesän odotusta, näppejä syyhyttäviä löytöjä sekä saunanlämpöistä ja grillintuoksuista tunnelmaa luodaan piharakentamisen, puutarhan ja sisustamisen Piha & Koti -tapahtumassa. Täältä löydät kukat, sipulit, taimet, puutarhakalusteet, pihakivet, kalusteet, grillit sisustusinspiraatiot ja paljon muuta.

Kuvassa suomalainen järvimaisema ja laituri.

Kotimaan Matkailumessut

Kotimaan kiinnostavimmat lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille. Esillä on kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, teatterit, luontopolut, hotellit ja muut nähtävyydet. Kohteet esittäytyvät näyttävästi myös näytteilleasettajien tuottamalla ohjelmalla. Tule makustelemaan tulevan kesän matkasuunnitelmia koko poppoon voimin.
Näytteilleasettajana MM.

Ajan-Muisto Oy Antologia Antikvaari Antti Jalonen Art In Me Aura Jari Emman Aarrearkku Finntimo Harry Elgbacka Huutokauppa Ekman Huutokauppa Helander Huutokauppahuone Aleksi Oy Icemill Oy Kallio Varpu Kerho 7000 Ketola Korundi Kyyhkyrinteen Kirja Tmi Leena Koskinen Lehtola & Lehtola Oy Lembi-Tawara Tmi Lempäälän Antiikki Ky Marja Jaatinen Molin Tuula Mäkelä Raija Tmi Osakekirjakeräilijät ry Osto- ja Myyntiliike Oivallus Osto- ja Myyntiliike Vanhat Roinat Oy T-S Kerstin Puustinen Ab Pekka Liira Petri Turunen Pirkko Hakala Prenikka Ky Purppura-Antiikki Roobertin osto- ja myyntiliike Ky Antique Design Hall Saario Marita Sammal Marja Sinikka Suominen Suomen Punainen Risti Kontti-kierrätystavaratalo, Tampere Suomen Rahaliike Oy Tmi Ars Julika Tmi Maire Seutu
Kaikki näytteilleasettajat ›

24.–25.4.2021
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#KeräilynMaailma2021

Tapahtuma siirtyy uuteen ajankohtaan huhtikuulle 2021!

Keräily-messut ja Platta-levytapahtuma muodostavat yhdessä Keräilyn maailman, joka toimii tapaamispaikkana kaikille keräilystä, vanhoista esineistä, postimerkeistä ja levyistä kiinnostuneille.

Varaa osastopaikka ›

Aukioloajat

Lauantaina 24.04.2021
Sunnuntaina 25.04.2021

Ajankohtaista