Aukioloajat

20.-22.4.2018

perjantai 20.4. klo 10–17
lauantai 21.4. klo 9–17
sunnuntai 22.4. klo 10–17Saapuminen

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (TESC) on yksi Suomen tunnetuimmista messu- ja urheilukeskuksista. TESC sijaitsee Tampereella hyvien liikenneyhteyksien päässä keskustasta.

Katso tarkemmat saapumisohjeet täältä »

Osoite
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, TähtiAreena (E-halli)
Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

Tampereen joukkoliikenne
Linjat 14 ja 34 tuovat suoraan tapahtuman etuovelle:

Aikataulu, 14 »
Aikataulu, 34 »
Maksutavat

Supermessujen pääsylipulla pääset tutustumaan Keräily-messujen lisäksi Puutarha-messuihin, Kotimaan Matkailumessuihin, Design- ja käsityötoriin sekä Platta-levymessuihin. Supermessujen lippuhinnat julkaistaan lähempänä tapahtumaa osoitteessa www.supermessut.fi. Lipun voi ostaa joko ennakkoon tai paikan päältä lipunmyyntikassoilta. 

Messuille kannattaa varata mukaan käteistä rahaa, sillä kaikilla osastoilla ei välttämättä ole korttimaksumahdollisuutta. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulasta löytyy Nosto-automaatti.
Info, löytötavarapiste

Info
Infopisteet sijaitsevat pääaulassa ja pohjoisessa sisäänkäynnissä.

Löytötavarat
Kadonneita tavaroita voi kysyä infosta. Tapahtuman jälkeen löytötavarat viedään Tampereen Messujen toimistolle. Mikäli löytötavaroita ei noudeta, toimitamme tavarat Pirkanmaan Löytötavaratoimistoon. Pirkanmaan Löytötavaratoimisto, p. 0600 300 758 (1,97 €/min + pvm).Pysäköinti

Pysäköintimaksu 6 €. Pysäköintilipukkeita myydään lipunmyyntikassoilta, jotka löytyvät sisäänkäyntien yhteydestä. Ulkoalueella voi myös maksaa ulosajaessa, mutta yleisen liikenteen sujuvuuden vuoksi suosittelemme suorittamaan pysäköintimaksun jo sisätiloissa. Pysäköintialueet on merkitty alla näkyvään karttaan (saat kartasta suuremman klikkaamalla).

Pysäköintialueet karttaEsteettömyys

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kupeessa on erikseen merkitty VIP-pysäköintialue eli yhdistetty inva-, kutsuvieras- ja press-pysäköintialue, jonne voi ajaa invapysäköintilappua, VIP-kutsua tai lehdistökutsua ja PRESS-korttia esittämällä. Pysäköinti on tuolloin maksutonta.

Suosittelemme käyttämään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin oikeanpuoleisinta ovea, sillä se avautuu sähköisesti invapainiketta painamalla. Kaikki näyttelyhallit ovat ensimmäisessä kerroksessa eli maan tasalla. Toisen kerroksen seminaarikeskukseen ja kokoustiloihin pääsee hisseillä.

Pyörätuolilla liikkuvan tulee maksaa pääsylippu messuille normaalisti, mutta avustaja pääsee sisään maksutta. Messuille saa tuoda opaskoiramerkillä varustetun opaskoiran.


Yhteystiedot

Tampereen Messut Oy
Ilmailunkatu 20, PL 163, 33901 Tampere
puh. 0207 701 200
info(a)tampereenmessut.fi
www.tampereenmessut.fi

Toiminnan takaa Netland AppRunner
Tampereen Messut Oy | Ilmailunkatu 20 | 33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Asiakaspalvelu | p. 0207 701 222 (ark. klo 8–16) | asiakaspalvelu (a) tampereenmessut.fi

Tampere Trade Fairs Ltd | Ilmailunkatu 20 | FIN-33900 Tampere | info (a) tampereenmessut.fi | www.tampereenmessut.fi
Customer service | Tel.+358 207 701 222 (on weekdays 8 am - 4 pm) | customerservice (a) tampereenmessut.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään. All rights reserved for changes.